Осумњичени за убиство 18 људи у Мејну пронађен мртав, извршио самубиство

ГС
Осумњичени за убиство 18 људи у Мејну пронађен мртав, извршио самубиство

ЛИСАБОН - Роберт Кард (40) пронађен је мртав од ране коју је наводно сам нанио ватреним оружјем, рекао је повјереник за јавну сигурност Мејн Мајкл Сосчак.

„Осумњичени за пуцњаву у сриједу навече је лоциран и преминуо је“, објавио је на Фејсбуку канцеларија шерифа округа Андроскогин.

На конференцији за новинаре у градској вијећници Луистона, гувернерка Мејна Џенет Милс рекла је да је тијело пронађено у Лисабону, у близини мјеста гдје се догодила пуцњава.

Подсјећамо, 18 људи је убијено, а око 50 рањено у масовној пуцњави која се прије три дана догодила у граду Луистону у америчкој савезној држави Мејн.

Полицајци из Мејна навели су да је осумњичени за масовну пуцњаву инструктор ватреног оружја који се однедавно лијечи у установи за ментално здравље. Њега је обучила војска и недавно је упућен у установу како би добио адекватну помоћ због менталних проблема.

У полицијском билтену се наводи да се Кард пријавио да је чуо „гласове“ и да је пријетио да ће пуцати у војну базу за обуку у Сакоу у Мејну.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана