Oдбијена кауција осумњиченом за убиство Тупака Шакура

Танјуг
Oдбијена кауција осумњиченом за убиство Тупака Шакура

ЛАС ВЕГАС- Бившем вођи банде из области Лос Анђелеса Двејну “Кифу Ди” Дејвису одбијено је пуштање из затвора у Лас Вегасу уочи суђења за убиство репера Тупака Шакура.

Судија из Неваде одбацио је Дејвисов захтjев за кућним притвором уз електронско праћење, чиме је одбијена и кауција од 750.000 долара коју је хтио да плати музички менаџер Кеш Џоунс, преноси АП.

Судија је одбио да Дејвиса пусти из затвора, јер сматра да би он тиме профитирао од ситуације у којој се нашао, што закон Неваде забрањује.

Тужиоци тврде да Дејвис намјерава да профитира од своје приче о убиству Шакура и пустили су снимак телефонског разговора у затвору у којем Џонс описује Дејвису план да произведе “30 до 40 епизода” емисије засноване на његовој животној причи.

Пуцњава у Лас Вегасу у којој је убијен Шакур услиједила је након такмичења између чланова банде “Бладс” (Bloods) са источне обале и банде “Крипс” (Crips) са Западне обале, којој је припадао и Дејвис. Он се изјаснио да није крив за убиство првог степена, а суђење му је заказано за 4. новембар. Уколико буде осуђен, Дејвис се суочава са казном доживотног затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана