Обустављена потрага за двогодишњим дјечаком

Г.С.
Обустављена потрага за двогодишњим дјечаком

НИЦА - Потрага за несталим двогодишњим дјечаком Емилом у француским Алпима је обустављена, саопштила је полиција.

Дјечака су два свједока посљедњи пут видјела како шета улицом у близини куће своје баке и дједа у суботу поподне. Живе у забаченом планинском селу са само двадесетак становника недалеко од Ле Вернеа у Алпима Горње Провансе између Гренобла и Нице.

Полиција је у сриједу саопштила да завршава физичку потрагу за дјечаком, и умјесто тога прелази на истраживање информација које су до сада прикупили. У изјави датој новинској агенцији АФП тужилац Реми Авон рекао је да ће бити испитани материјални докази прикупљени претходних дана.

„Судска истрага о узроцима нестанка ће се наставити, посебно анализом информација и елемената прикупљених током протекла четири дана”.

Он је такође признао да постоји врло мало трагова о нестанку малишана и додао да је мрља крви пронађена у аутомобилу послата на анализу, али је откривено да је од животиње.

Раније су полиција и жандарми ушли у сваку зграду у малом насељу гдје је Емил нестао – а око 500 добровољаца је помогло у потрази, тражећи шуме и поља која окружују село.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана