Објављени детаљи хапшења Мирнесе С. која је извела филмску пљачку у Њемачкој

Г.С.
Објављени детаљи хапшења Мирнесе С. која је извела филмску пљачку у Њемачкој

ШТУТГАРТ - Миренеса С. која је данас ухапшена у Штутгарту, у Њемачку је дошла из Црне Горе и претходно је најавила полицији да ће се предати.

Жељела је да се преда, да њен адвокат контактира полицију и рекла је када ће стићи на аеродром у Штутгарт. Мирнеса С. дјеловала је мирно када је ухапшена. Она је стигла из Црне Горе –  рекла је портпаролка полиције Илона Бон за РТЛ.

Подсјетимо, Мирнеса С., која је осумњичена за крађу више од милион евра из њемачке компаније за трансфер новца, ухапшена је на аеродрому у Штугарту.

На друштвеним мрежама појавиле су се прве фотографије настале непосредно прије хапшења на којима Мики изгледа непрепознатљиво.

Према незваничним информацијама, тамошња полиција је лоцирала њену локацију током протеклих седмица, па је фатална плавуша била свјесна да полиција „стеже обруч" око ње, преноси Нова.

Филмска пљачка

Мирнеса, којој је дјевојачко презиме Бешлић, 14. октобра је из њемачке фирме за транспорт изнијела милион евра у кешу. Пљачка је одмах примијећена, а полиција је издала потјерницу за Мирнесом, која је постала позната по надимку Мики.

У почетку су биле познате само информације које је полиција о њој објавила – да је ријеч о плавуши чије је тијело прекривено тетоважама. Временом се почело сумњати да је Мирнеса побјегла у Бусовачу у БиХ гдје је, према наводима РТЛ-ових извора, знала често боравити.

Спекулисало се и о томе како је новац украла за партнера, али полиција то никада није потврдила.

Нијемци су за информације о њој нудили награду од 37.000 евра, а претходних седмица добили су на стотине дојава о њој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана