Њемачки медији открили узрок превртања шлепера возача из БиХ

ГС
Foto: Агенције

Тежак удес возача шлепера из БиХ (30), који је на срећу прошао без иједне повреде, пуни ступце њемачке штампе, али више због самог узрока незгоде.

И док се полиција није оглашавала о узроку удеса, репортер са лица мјеста каже да је цијела ствар помало невјероватна, а да је за све крива флашица освјежавајућег пића.

Наиме, до удеса је дошло у суботу, око 13 часова, а возач из БиХ се кретао између Гребенштета и Бергена, у правцу Салцбурга.

Како преносе њемачки медији, њему је у једном моменту испала флашица сока и покушавајући да је дохвати, он је једноставно скренуо са путање и изгубио контролу над возилом. Иначе, терет који је превозио је био изузетно тежак, чак 11 тона ролни папира.

Возач је, према писању њемачких медија, неповријеђен, а у више наврата је прегледан од стране медицинских екипа.

На сву срећу, возачи који су ишли иза њега пратили су слијед догађаја и на вријеме су успјели да закоче, тако да није било никакве ланчане реакције.

Сам призор на путу је био прилично страшан, али на крају се испоставило да је причињена само материјална штета. Наиме, на камиону је штета око 50.000 евра, а на саобраћајној сигнализацији и пробијеним банкинама још додатних 10.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана