Незапамћена породична трагедија; Браћа преминула у размаку од шест сати, млађем срце пукло за братом

ГС
Незапамћена породична трагедија; Браћа преминула у размаку од шест сати, млађем срце пукло за братом

Незапамћена трагедија догодила се у Солуну, када су Теодорис (38) и његов млађи брат (32) преминули у само шест сати разлике. Како се наводи, старији брат је доживио саобраћајну несрећу док је возио мотор, након чега се неколико дана налазио у болници на лијечењу.

Након што је пребачен на рехабилитацију, Теодорису је нагло позлило, а само дан и по касније, 9. јуна, преминуо је усљед плућне емболије.

Раније истог дана, докторка је позвала његовог млађег брата и обавијестила га је о погоршању здравственог стања. Свега пар сати потом, услиједиле су трагичне вијести.

Међутим, трагедији за оца Геогоса, нису се ту завршиле. Тек што је сазнао да је остао без једног сина, након шест сати, преминуо је и други усљед инфаркта миокарда.

„Двоје моје дјеце отишло је са разликом од 6 сати. Старији је доживио саобраћајну несрећу са својим мотоциклом и послије неког времена је отишао. А онај други није могао да издржи тај бол. Био је узнемирен, јако тужан и ван себе, срце није издржало. Такође сам изгубио жену од рака прије 28 година и сада сам сам. Ови момци су ми били подршка. Немам никога. Само брат ми је остао. Шта да кажем; Моја дјеца су била цвијеће. Нису имали здравствених проблема. Не могу да вјерујем“, рекао је он у шоку.

За грчке медије је говорио и стриц младића, Васили, који је навео како су браћа била јако повезана.

„Дијелили су велику љубав и слабост један према другом. Била су то веома љубазна дјеца, душевна. Увијек су били један уз другог у свему. Старији је у саобраћајној несрећи коју је доживио сломио ногу, остао је десет дана у болници, урађене су операције ноге и пребачен је у рехабилитациони центар. Дан након транспорта преминуо је од плућне емболије. Одвели су његовог брата из рехабилитационог центра и позвали су млађег да дође и рекли су му да је умро“, рекао је стриц.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана