Несвакидашњи случај у Европском парламенту: Естонац клекнуо на кољена запросио дјевојку у пуној сали

ГС
Foto: Принтскрин

У четвртак је љубав, а не бруталне политичке свађе, испунила салу Европског парламента, када се естонски политичар спустио на једно кољено да запроси своју дјевојку.

Држећи прстен у једној руци и микрофон у другој, 26-годишњи Кулдар Леп поставио је питање својој дјевојци, Марти Шонберг (18) изненадивши је испред сале пуне активиста Европске народне партије на четвородневном догађају за младе који је одржала посланичка група.

Портпалор парламента Жауме Дуч Гијо рекао је да је, према његовим сазнањима, ово први пут у историји да се пар вјерио у сали Европског парламента.
– Добар је осјећај. То је био један од разлога зашто сам размишљао да то урадим тамо, јер нисам могао да се сјетим да се овако нешто раније десило и мислио сам да би то био велики гест да покажем љубав –  рекао је Кулдар Леп.
Лепје члан естонске странке која је чланица ЕПП породице која се зове Исама.

Исама има једног посланика у Европском парламенту, Рихо Тераса, који је честитао пару онлајн. Пар је заједно двије године, упознали су се преко заједничких познаника, а планирају да се вјенчају за годину дана, вјероватно у Естонији, преноси Кликс..

Шеф ЕПП Манфер Вебер честитао је новопеченом пару у сали, те се заиграо рекавши да су сами направили “Е-унију”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана