Навијачи Партизана остали у ратом захваћеном Тел Авиву: Расте број погинулих и повријеђених

Г.С.
Навијачи Партизана остали у ратом захваћеном Тел Авиву: Расте број погинулих и повријеђених

ТЕЛ АВИВ - Неколицина навијача Партизана, која је у сопственој режији присуствовала мечу првог кола Евролиге у Тел Авиву остала је у том граду.

Ову вијест преноси „Курир" који се позива да му је информација потврђена из више извора. Наиме, присталице црно-бијелог тима су отпутовале у сриједу у главни град Израела како би испратиле меч Макабија и Партизана, али се по завршетку истог нису упутили назад, већ су одлучили да остану и разгледају град и наредних дана.

Они су у сопственом аранжману набавили карте за меч, бодрили црно-бијеле и испланирали да њихов мини одмор потраје и током викенда.

У нападу Хамаса погинуло више од 200 Израелаца

Број Израелаца који су погинули у данашњем нападу Хамаса на Израел порастао је на више од 200, док је повређено њих више од 1.100, јављају израелски медији.

Терористичке ћелије Хамаса из Газе инфилтрирале су се јутрос у бројне заједнице на југу Израела, а поред тога, на центар и југ земље је испаљено на хиљаде ракета.

Премијер Израела Бењамин Нетанијаху изјавио је послије ракетних напада Хамаса и упада његових припадника на израелску територију, да је Израел у рату.

Палестинско министарство здравља у Гази је саопштило да су најмање 232 Палестинаца убијена, а да је најмање 1.697 рањено на тој територији у израелској одмазди након напада Хамаса на Израел, пренео је "Тајмс оф Израел".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана