Наставник изводен ножем испред учионице

Танјуг
Наставник изводен ножем испред учионице

СЕУЛ - Јужнокорејска полиција ухапсила је мушкарца осумњиченог да је данас ножем избо наставника средње школе у ​​граду Теџон.

Званичници градске полиције нису одмах објавили личне податке осумњиченог за напад на наставника у средњој школи, описујући га само као мушкарца у касним двадесетим.

Према наводима полиције, осумњичени је сачекао да наставник изађе из учионице прије него што га је убо ножем и побјегао са лица мјеста, што, према наводима званичника, сугерише да су познаници, пренио је АП. Полиција и ватрогасна служба нису навели какво је здравствено стање наставника.

Напад у Теџону, који се налази око 120 километара јужно од Сонгнама, услиједио је након напада ножем у четвртак у том граду када је једна особа погинула, а 14 је повријеђено.

Напад у Теџону уследио је неколико сати након што је председник Јун Сук- јеол позвао на снажне мјере за спровођење закона да би се вратило повјерење у јавну безбједност након напада у четвртак који је описао као “терористички напад на недужне грађане”.

Најмање једна особа убијена је у нападу ножем у граду Сонгнаму, јавила је јужнокорејска приватна агенција Њузис.

Мушкарац је налетио аутомобилом на пролазнике у четвртак, а затим је изашао из возила и избо поједине од њих ножем, при чему је повријеђено 14 људи, саопштила је полиција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана