Након ретуширане фотографије нови скандал пријети краљевској породици!

GS
Foto: Facebook

Након што се свијет бави ретушираном фотографијом коју је принцеза од Велса Кејт Мидлтон објавила на свом званичном профилу прије скоро седам дана, и касније се извинила због тога, сада се под лупом јавности нашла још једна фотографија британске краљевске породице.

Наиме, на фотографији, објављеној прошлог априла, налази се покојна краљица Елизабета II и њени унуци и праунуци.

Како је Кенсингтонска палата објавила, фотографију је снимила принцеза од Велса годину дана раније у дворцу Балморал, краљичином омиљеном дому.

Сада су и медији и корисници друштвених мрежа на овој фотографији пронашли јасне знакове “промјена, адаптација и манипулација”, наводе британски медији. Новине Обсервер пишу о неколико знакова да је фотографија дигитално измијењена.

На примјер, изгледа да је глава принца Луиса, најмлађег дјетета принца и принцезе од Велса, помакнута и поново уметнута у фотографију, док се чини да је коса краљичине праунуке Мије копирана а затим залијепљена. Кажу да је промијењен чак и узорак на софи, Луисова кошуљи и шара на ћебету који покрива краљичина кољена.

Неки се питају да ли је покојна краљица уопште позирала са својим унуцима и праунуцима, преноси Н1.

 

Did the late Queen ever pose with her grandchildren and great-grandchildren? Seems like no. This photo, taken by Kate Middleton, was edited at least in 9 places. Now the mass media are reporting about it too.
A little thread pic.twitter.com/Sx9XjOBr1J

— Katerina (@Le__Katerina) March 17, 2024

I don't understand how could anyone make such poor photoshop? pic.twitter.com/S4XsLKB61o

— Katerina (@Le__Katerina) March 17, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана