Награда за информацију о пљачкашици 37.500 евра, сумња се да је на простору бивше Југославије

ГС
Награда за информацију о пљачкашици 37.500 евра, сумња се да је на простору бивше Југославије

ШТУТГАРТ - Њемачка полиција у Штутгарту трага за 42-годишњом женом за коју се сумња да је у октобру ове године украла више од милион евра користећи свој посао у компанији за трансфер новца, а за информације које би довеле до њеног хапшења расписана је награда од 37.500 евра.

Читалац часописа Феникс је дао информације овом порталу и рекао да је ријеч о особи из земље са простора бивше Југославије, преноси Мондо. За сада се не зна гдје се налази 42-годишњакиња. Познато је да је прије злочина живјела у Штутгарту, али јој се послије невероватне пљачке губи сваки траг.

Осумњичена жена је висока 174 центиметра, плаво-зелених очију и плаве косе. Међу њеним карактеристикама које полиција наводи, осумњичена има неколико тетоважа по цијелом тијелу, посебно на рукама.

- Награда је 37.500 евра. Моле се сви који знају било шта о 42-годишњој осумњиченој особи да се јаве криминалистичкој полицији - саопштила је полиција у Штутгарту.

Она је 14. октобра ове године украла више од милион евра од компаније за транспорт новца у Штутгарту у којој је била запослена.

Како је саопштила полиција, жена је око 15.10. украла више од милион евра из просторија предузећа. Као запослена у компанији, имала је приступ новцу, а крађа је примјећена истог дана. Полиција у свом саопштењу није навела како је 42-годишњакиња успјела да из предузећа изнесе толику суму новца. С обзиром да није позната њена локација, могуће је да се налази у некој од земаља бивше Југославије или у иностранству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана