Надеждин: Чуда ми помажу да смијеним Путина

Танјуг
Foto: Принтскрин

БРИСЕЛ- Кандидат за предсједника Русије на предстојећим изборима Борис Надеждин изјавио је да му чуда помажу да побиједи актуелног предсједника те земље Владимира Путина у трци за лидера те земље.

Он је за бриселски Политико реко да "Бог подржава то што сада ради", као и да ће он, уколико победи окончати "Путинову фаталну грешку у Украјини" и ослободити политичке затворенике, укључујући Алексеја Наваљног.

"Путин је против мене, али Бог је на мојој страни", рекао је он и додао и да ће поништити законе против ЛГБТ и војне цензуре.

Од њега се сада тражи да до краја јануара поднесе Централној изборној комисији 100.000 потписа, који морају да буду распоређени у најмање 40 региона.

Надеждин је за бриселски портал истакао да је прво чудо које је остварио било то што је успио да придобије либералну партију Грађанске иницијативе да га подржи, чиме се смањио број препрека са којима се суочавао.

Као друго чудо, он је означио то што је хиљаде људи почело да донира новац и да се пријављују као волонтери, а треће што су га подржале бројне утицајне руске опозиционе личности, од којих већина живи у егзилу.

"Можете то назвати Богом или судбином, али постоји опипљива сила која покреће моју кампању", рекао је Надеждин.

Он је рекао и да до сада нико из предсједничке администрације до сада није ступио у контакт са њим и тумачи то као знак да не знају шта да раде са њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана