На концерту Тејлор Свифт преминула дјевојка: Температура на стадиону достизала 60 степени

ГС
На концерту Тејлор Свифт преминула дјевојка: Температура на стадиону достизала 60 степени

На концету Тејлор Свифт у Рио Де Жанеиру у догодила се велика трагедија, када је преминула 23-годишња дјевојка.

Дјевојка се онесвијестила док је чекала излазак пјевачице на бину и преминула од срчаног застоја. Као разлог смрти дјевојке наводи се топлотни вал који је захватио Бразил.

"Не могу вјеровати да уопште ово пишем. Са тугом у срцу јављам да смо изгубили обожаватељицу прије вечерашњег концерта. Не могу ријечима описати колико сам сломљена. Имам јако мало информација, знам да је била предивна и јако млада. О овоме нећу моћи причати на позорници јер се ме преплави туга само када покушам причати о томе. Желим рећи да ми је жао и да су моје мисли с породицом и пријатељима преминуле обожаватељице. Ово је посљедња ствар за коју сам мислила да се може догодити када сам планирала наступ у Бразилу", навела је пјевачица у објави на Инстаграму.

Температура у граду је износила 38 степени, а на стадиону је наводно достизала и до 60 степени.

На видеоснимцима који су кружили друштвеним мрежама, Свифт је виђена како позива особље на стадиону да подијели воду фановима током концерта. У једном тренутку, док је пјевала и сама је бацала флаше воде у масу, преноси Кликс.

Љекари на мјесту догађаја покушали су оживјети младу обожаватељку, али нису успјели. Пребачена је у градску болницу Салгадо Филхо, али је убрзо након тога умрла.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана