Мушкарац показао средњи прст другом возачу, он му убио супругу

ГС
Мушкарац показао средњи прст другом возачу, он му убио супругу

ТЕКСАС - Тридесетседмогодишња жена упуцана је у Форт Ворту, у Тексасу, након што је њен муж показао другом возачу средњи прст, преноси Вашингтон пост.

Зејн Џонс је возио своју супругу, Паолу Њунез, у њихову ноћну смјену у Форт Ворту, када се други аутомобил замало забио у њихов минивен. Нуњез је мрзила када би Џонс био љут за воланом, али је он инстинктивно подигао средњи прст ка другом возачу. Возач је извукао пиштољ и испалио неколико хитаца у комби, саопштила је полицијска управа Хурст.

Један метак погодио је Њунез у главу на сувозачевом сједишту, а 37-годишњакина је преминула неколико сати касније у болници, саопштила је полиција. Полиција сада трага за особом која је пуцала из малог аутомобила тамне боје. Џонс позива свједоке да проговоре.

- Када прочитате првобитни извјештај да је 37-годишња жена убијена, звучи лоше - рекао је Џонс за Вашингтон пост.

“Али то није била било која 37-годишња жена. Ово је била Паола Њунез. Ово је љубав мог живота”, емотиван је био Џонс.

Упознали се путем Фејсбука

Џонс и Њунез су се упознали преко Фејсбука и 2022. су се вјенчали. Они су били близу завршетка своје 20-минутне вожње ка послу када је други возач, који је ишао око 90 километара на сат, почео да га прати, рекао је Џонс за НБЦ 5. 

Џонс је прешао у десну траку прије него што је возач замало ударио у његов аутомобил. Џонс је подигао средњи прст и, када је погледао улијево, помислио је да му други возач такође показује исту ствар. Тада је Џонс схватио да је возач уперио пиштољ којим је пуцао кроз задњи дио минивана. Други метак је погодио Џонсово шофершајбну прије него што је возач одјурио. Џонс је стао и рекао Њунез да позове хитну, али када она није одговорила, Џонс је видио да је упуцана.

Позвао је 911, а након што су службе хитне помоћи стигле, Џонс је помогао да се Нуњез, која је дисала, али није реаговала, подигне из комбија. Он је говорио да је воли и да ће бити добро јер је убачена у кола хитне помоћи, али је она умрла око 2:15 ујутру.

“Имао сам годину и по дана брака са овом женом”, рекао је Џонс. “Тридесет, 40 не би било довољно. Али годину и по дана - то је трагедија.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана