Мушкарац из БиХ убио супругу и двоје дјеце, па извршио самоубиство

ГС
Мушкарац из БиХ убио супругу и двоје дјеце, па извршио самоубиство

ОВЕРПЕЛТ - Након породичне свађе у белгијском мјесту Оверпелт мушкарац (38) из БиХ убио је супругу и двоје малољетне дјеце, саопштила је полиција.

Комшије су чуле буку из њиховог стана, али тек након што је једна од комшиница ушла у стан и видјела мртва тијела жене и дјеце, схватили су каква се трагедија десила. Полиција је у рекордном времену дошла на лице мјеста да би тек ту схватили да је извршилац побјегао и кренули у потрагу хеликоптером и бројним патролама.

Након непуних пола сата, полиција га је пронашла мртвог поред аута у близини канала Синт-Хуибрехтс-Лил.

Како преносе медији, драма се десила у стамбеној згради са пет станова, гдје је живјела ова бх. породица већ неко вријеме. Нико не зна када је тачно убио жену и дјецу, али очевици кажу да је полиција стигла на лице мјеста око 17:45.

“Истина је, покренули смо истрагу у вези ове породичне драме, ријеч је о троструком убиству и самоубиству,”, изјавила је Дориен Вандерхеиден, из канцеларије јавног тужиоца, која је додала да се јавно тужилаштво неће оглашавати док траје истрага.

Вијест о трагедији комшије су примиле са невјерицом, јер се никада ништа слично није десило у њиховом мјесту. И док неки кажу да нису познавали жртве, други тврде да су их виђали: били су пријатни, али увијек резервисани. Један од првих комшија признаје да се из њиховог стана тог поподнева чула бука:

“Прво сам чуо као да преврће намјештај, а затим сам чуо прасак, ко када прозор залупи”, каже овај комшија, који додаје да ово није први пут да се овај пар свађа.

“Да, у прошлости сам често могао чути њихове свађе. И жена сама је говорила да се више не осјећа сигурном”, рекао је овај комшија, који каже да му је она рекла да су растављени и да су покренули развод.

Иначе, ова породица није била непознаница локалној полицији, која је у протеклом периоду интервенисала неколико пута због пријаве насиља у породици, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана