„Моја кћерка је киднапована, силована и убијена”: Отац Анастасије (27) чије је тијело пронађено на грчком острву

ГС
„Моја кћерка је киднапована, силована и убијена”: Отац Анастасије (27) чије је тијело пронађено на грчком острву

Отац Анастасије, чије је тијело пронађено на грчком острву, каже да не сумња да је његова 27-годишња кћерка киднапована, силована, а потом и убијена.

Андреј Рубински је описао своју кћерку као „добру дјевојку, иако непромишљену”.

- Мислила је да су сви љубазни. Ујутро ме назвала супруга и рекла да ће ићи са Михалом, Анастасијиним пријатељем, да идентификују тијело. Сазнали смо да је њено тијело у ужасном стању, већ шест дана на врућини. Првобитно је идентификација требала бити обављена јуче, али су можда хтјели да прво правилно припреме беживотно тијело како моја супруга не би пала у шок - рекао отац убијене девојке.

Он је навео да сумња да је његова кћерка убијена те ноћи, с понедељка на уторак.

- Била је прелијепа дјевојка. Прво сам мислио да је одведена у бордел. Али онда, када је 32-годишњи затвореник објаснио полицији да се добровољно састао с њом и потом је напустио, знао сам да се то не може добро завршити - каже отац 27-годишњакиње.

Када је његова супруга у петак одлетјела у Грчку, већ је имао лош предосјећај.

- Преварили су је, очигледно су чекали да падне ноћ. Можда су јој у неколико сати које је провела с њима ставили нешто у пиће. Када је назвала свог дечка, рекао је да ће неки мушкарац доћи по њу. Али умјесто тога одвео ју је до неког празног плаца. Остали мушкарци које је упознала су можда отишли, јер смо чули да су је и други силовали - додаје отац.

Нема сумње да је Анастасија киднапована, силована и убијена, каже њен отац.

- На чињеницу да је нестала већ нам је у понедјељак увече указао њен дечко. Када је увече пријавио нестанак полицији, они су то у почетку игнорисали. Тек када је један наш пријатељ интервенисао у амбасади, нешто је почело да се покреће - додаје Андреј Рубински.

Он је навео и да је дечко од почетка био укључен у њену потрагу.

- Гледајући снимке са камера, закључили су да је Анастасија виђена како се са неким вози мотоциклом. На основу регистарских бројева било је могуће идентификовати овог мушкарца из Бангладеша - напомиње отац 27-годишњакиње, преноси Прототема.

Подсјетимо, смрт 27-годишње Пољакиње на Косу узрокована је дављењем, наводи се у форензичком налазу који је већ прослијеђен истражном и тужилачком органу, док је њен партнер из Пољске дао додатни исказ.

Њено тијело је пронађено у врећи и прекривено грањем, на само километар од куће Бангладешанина (32), који је ухапшен као главни осумњичени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана