МО Русије: Пресретнуте четири украјинске ракете изнад Крима

ГС
МО Русије: Пресретнуте четири украјинске ракете изнад Крима

МОСКВА, КИЈЕВ - Рат у Украјини ушао је у 681. дан.

Руско Министарство одбране саопштило је да је противваздушна одбрана уништила четири украјинске ракете изнад полуострва Крим.

Ракете су уништене око 0:30 по московском времену, преноси Интерфакс. 

Од када је почела напад на Украјину 24. фебруара 2022. године, Русија готово свакодневно саопштава о покушајима напада украјинских дронова на пограничне области, Крим и Москву.

Украјина тврди да је погодила руско командно мjесто на аеродрому Саки на Криму

Ваздухопловство Оружаних снага Украјине погодило је руско командно мjесто на аеродрому Саки на Криму, изјавио је командант украјинског ваздухопловства Микола Олешчук.

Он је на Телеграму захвалио украјинским пилотима на "одличном раду" и објавио фотографију на којој се, наводно, види погодак на аеродрому Саки. 

Олешчук је, истовремено, иронично прокоментарисао традиционална саопштења руског Министарства одбране - "Сви циљеви су погођени" - тако што је на то додао "Нажалост, наше Ваздухопловство остало је без једног контролног центра на Криму!", преноси Интерфакс Украјина.

Руско Министарство одбране претходно је саопштило да је противваздушна одбрана уништила четири украјинске ракете изнад Крима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана