Млади пар погинуо послије вјеридбе

ГС
Млади пар погинуо послије вјеридбе

Млади пар погинуо је у саобраћајној несрећи у Росарну на југу Италије само неколико сати након вјеридбе.

Грађевински радник из Росарна Франческо Ђовинацо (23) и Ђесика Миа (23) из Сан Фернинанда настрадали су кад се њихов аутомобил "фиат 500" забио у бетонски стуб док су се враћали са њене рођенданске забаве на којој је младић клекнуо пред свима и упитао своју дугогодишњу девојку да се уда за њега. Франческов рођак, стар 20 година, који је био са њима у аутомобилу, успео је да се спасе, али је задобио веома тешке повреде.

Локални медији наводе да је Ђовинацо возио без дозволе.

На друштвеним мрежама подјељен је снимак на коме се види како Ђовинацо клечи испред своје дјевојке са прстеном у рукама. На снимку се виде ознаке "господин и госпођа" које алудирају на њихов сан да проведу живот заједно као муж и жена.

- Волим те више од сопственог живота - написао је младић.

Ђовинацо је додао нешто што сад звучи као страшно пророчанство.

- Обећали смо се једно другом до смрти - додао је младић.

Веза двоје младих често је била у средишту романтичних и страствених објава кроз које је Франческо изјављивао своју жељу да заједно са Ђесиком створи породицу. Дјевојка је свом дечку такође писала лијепе поруке.

Узроци несреће која се догодила у једној приградској улици у Росарну у средишту су истрага. Ватрогасци који су стигли на мјесто несреће, гдје је већ било много мјештана који су пожурили у помоћу, имали су потешкоћа да извуку троје младих из смрсканог аутомобила.

Градоначелник Росарна Пасквале Кутри наводи да је догађај потресао цијели град и изјавио саучешће породицама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана