Мистериозни детаљ на новом Путиновом снимку (VIDEO)

GS
Foto: X.com

Кремљ је недавно објавио снимак на којем се види руски предсједник Владимир Путин током састанка са начелником Генералштаба Валеријем Герасимовим и његовим замјеником, а главна тема била је ситуација у Курску. Међутим, независни руски медији примијетили су како је Кремљ заправо објавио снимак без звука, са замагљеним папирима на столу. Посебну пажњу привукло је оно што личи на врата у зиду иза Путина.

На столу за којим сједе Владимир Путин, Валериј Герасимов и Сергеј Рудској налазе се замагљени папири. Видео траје око минут. Према званичном саопштењу Кремља, Герасимов је извијестио Путина о ситуацији у области Курска, гдје украјинска офанзива траје три недјеље.

Примјетно је да нема никаквог звука на снимку, па чак ни у уводном дјелу, када се званичници припремају за брифинг.

Слика без тона и замагљени папири

Би-би-си на руском наводи да је састанак одржан на једном од командних мјеста руског Министарства одбране.

- Тешко је разумјети како је текла дискусија о извјештају војних команданата јер је прес служба Кремља објавила снимак без звука - примјећује Би-би-си.

Друго питање које је постављено тиче се замагљених папира на столу.

Руски независни медији покушали су да добију одговор од Кремља, али се портпарол Дмитриј Песков није оглашавао.

"Путин је издао упутства"

У званичном саопштењу које је издато након састанка, наводи се да је руски предсједник саслушао извјештаје војних команданата.

-Високи официри су извијестили предсједника о противдејству непријатељским снагама које су упадале на територију Курске области и предузетим мјерама за њихово уништење, као и о тренутним резултатима специјалне војне операције - наводи се у саопштењу прес службе Кремља, преноси ТАСС.

Герасимов је предсједнику изнио детаљан извјештај о ситуацији, а Путин је након тога издао потребна упутства.

A person sitting at a tableDescription automatically generated

Мистериозна врата

Још један чудан детаљ са овог састанка, који није успио да промакне корисницима друштвених мрежа, јесу врата у зиду иза Путина.

A person in a suit holding a car keyDescription automatically generated

На снимку се види како у зиду постоје линије у форми врата. Нико није успио да пронађе одговор на питање чему она служе, али корисници друштвених мрежа увелико спекулишу да су у питању врата која воде ка тајном бункеру за Путина, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана