Мелони објавила фотографију са кћерком и разњежила јавност

ГС
Мелони објавила фотографију са кћерком и разњежила јавност

РИМ - Премијерка Италије Ђорђа Мелони боравила је у САД-у гдје се састала са предсједником Бајденом, а приликом повратка у Рим на друштвеним мрежама објавила је фотографију из авиона на којој се може видјети и њена кћерка.

Мелони је у Вашингтону обавила једночасовни разговор са Бајденом, а током одржавања састанка са њом је све вријеме у Бијелој кући била и њена кћерка Ђиневра. Њен долазак у Бијелу кућу коментарисао је и Бајден који је позвао Мелони да пусти кћерку унутра како би је упознао.

- Могла си ми рећи да долазиш са њом. Отац ми је увијек говорио како је породица све. У породици све почиње, у породици се све гради и у породици се све завршава - рекао је Бајден.

Након сусрета, Мелони се вратила у Рим, а током повратка објавила је и фотографију на којој се може видјети у загрљају са кћерком.

- Ти и ја, суочавамо се са свијетом руку под руку - написала је Мелони.

Њена објава изазвала је мноштво коментара, а неки од корисника друштвених мрежа написали су како је ово најљепша фотографија коју је Мелони објавила од почетка свог мандата.

Иначе, ово није први пут да Мелони на састанке доводи кћерку те је исто учинила у новембру 2022. године када је на састанак Г20 у Индонезији такође повела шестогодишњу кћерку.

Њен потез критиковали су италијански медији, а лист Ла Република објавио је коментар у којем се питају зашто је италијанска премијерка одлучила на састанак који траје четири дана и захтијева менталну, физичку и емоционалну енергију да поведе и кћерку.

Врло брзо услиједио је одговор и Мелони.

- Ви мислите да је ваша ствар како би моја кћерка требала одрастати? Имам право да будем мајка каква сматрам да требам бити и имам право да учиним све што могу за овај народ, а да Ђиневри не одузмем мајку. Надам се да је овај одговор довољан да вас наведе на то да се почнете бавити релевантнијим питањима из ваше надлежности - поручила је премијерка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана