Меланија Трамп: Не вјерујте у медијске спекулације

Танјуг
Меланија Трамп: Не вјерујте у медијске спекулације

ПАЛМ БИЧ- Недјељу дана након што је бивши предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп приведен у Њујорку, његова супруга Меланија Трамп данас се огласила, поручивши да јавност не треба да вјерује у спекулације о њеним "личним, професионалним и политичким ставовима".

У саопштењу канцеларије бивше прве даме САД нису прозвани конкретни медији, већ су критиковани текстови у којима се "неименовани извори цитирају како би се поткријепиле тврдње аутора", преноси "Њујорк пост".

"Молимо читаоце да буду опрезни када утврђују да ли су приче о бившој првој дами тачне или не, а посебно када госпођа Трамп није наведена као извор", наводи се у саопштењу.    

Бивши амерички предсједник Доналд Трамп се на суду на Менхетну изјаснио да није крив по свим тачкама оптужнице која се тиче исплата током предизборне кампање 2015. године, а посебно оне од стране његовог бившег адвоката Мајкла Коена, који је 130.000 долара уплатио Сторми Денијелс како би је ућуткао, јер је порно глумица наводно имала аферу са Трампом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана