Повратак Меланије Трамп: Комплет од 3.000 евра, препланули тен и сасвим другачије понашање

Г.С.
Foto: Танјуг

МИЛВОКИ - Меланија Трамп, супруга кандидата на предсЈедничким изборима САД Доналда Трампа, појавила се на конвенцији Републиканске странке и тиме пружила подршку свом супругу.

Она се у последње вријеме ријетко када појављује у јавности. Њено одсуство на великим догађајима покренуло је гласине да би брак између ње и Доналда Трампа можда у великој кризи - и ту није крај спекулацијама...

Неки су чак почели да нагађају да се нешто озбиљно десило Трамповој супрузи, те да се релевантне информације у вези са њеним здрављме крију од америчке јавности.

Срећом, ове информације су остале на нивоу спекулација, јер се бивша прва дама САД појавила на конвенцији Републиканске странке.

Обучена у црвени комплет модне куће Кристијан Диор одисала је свјежином и младоликошћу. Овај комплет Меланија је већ носила 2017. године када је била у службеној посјети Француској.

“Није ништа ново - то је само понављање. Али она воли то одјело. Има прелијепу одећу и нека издања може и да понови,” рекао је њен стилиста Ерве Пјер.

На ногама је имала штикле Кристијан Лобутон, које су постале њен заштитни знак.

Иначе, поред савршене линије Меланија је овај пут показала и нови осмјех - изузетно беле зубе за који многи сматрају да су нови винири.

 

Преплануо тен и свежи праменови на њеној дугој коси одају праву калифорнијску дјевојку, пре него жену словенске крви.

Док се Трамп обраћао публици Меланија се осмјехивала више него иначе, држала мужа за руку и заљубљено га гледала, преноси Курир.

С обзиром да је њихов однос годинама коментарисан као хладан, ово појављивање је све то демантовало. Изгледа да је Трампово искуство блиско смрти подстакло Меланију да цијени сваки моменат са својим мужем.

„Дубоко сам почаствован што ми се на овом путовању придружила моја невјероватна супруга Меланија. Хвала ти, Меланија...“, похвалио је Трамп својој супрузи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана