Медо ухапсио дилера дроге (ВИДЕО)

Г.С.
Foto: Скриншот

ЛИМА - Полиција у Перуу прибјегава све бизарнијим тактикама да сузбије дилере кокаином, ухвативши једног таквог продавача дроге лукавим триком за Дан заљубљених.

Обукавши костим плишаног медвједа који покрива цијело тијело, храбри службеник Националне полиције Перуа прошетао се до стана жене за коју се вјерује да је дилер дроге у главном граду Лими.

Држећи балон у облику срца и кутију чоколаде као очити знак љубави, полицајац је клекнуо на једно кољено и намигнуо дилерици - буцмастој жени која је носила широку црну мајицу - да сиђе с балкона и изађе на улицу.

Није било јасно да ли је полиција имала обавјештајне податке да осумњичена очекује неку акцију за Дан заљубљених од другог мушкарца, или је једноставно била заинтригирана необичним исказом наклоности, преноси Дејли Мејл. 

Али она је прогутала мамац и спустила се.

Неколико тренутака касније, схватила је тежину своје погрешке када је полицајац медо изненада скинуо маску и прешао у акцију, сваливши своју мету на земљу и ставивши јој лисице.

Смијешне фотографије касније су показале како је лисицама везана осумњичена парадирала улицама с полицајцима - и великом, пуфнастом, карамел боје животињом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана