Медији: Супруг нестале Београђанке не дозвољава да се дјеци узме ДНК

ГС
Медији: Супруг нестале Београђанке не дозвољава да се дјеци узме ДНК

МАСАЧУСЕТС - Брајан Волш (47), супруг нестале Београђанке Ане Волш (39), наводно је одбио да полицији да сагласност да узме ДНК његове дјеце како би се утврдило да ли је крв пронађена у подруму њихове куће, као и на тепиху, тестери и дијеловима гардеробе Анина.

Како преносе амерички медији, с обзиром на то да други Анини сродници нису у Америци, једино преко биолошког материјала троје малишана старих од двије до шест година, може да се потврди да ли трагови крви припадају њиховој мајци.

-Сестра Ане Волш живи у Канади, а мајка у Београду. Дјеца су јој једини сродници на основу чијег ДНК би могло да се утврди да ли је крв у подруму, на поломљеном ножу, али и предметнима пронађеним на депонији, њена. За сада, Брајан Волш је, као једини законски заступник дјеце, одбио да да одобрење да им се узме ДНК - наводе они и спекулишу да очигледно супруг нестале Београђанке, који је у притвору због ометања истраге, покушава да одуговлачи са откривањем потпуне истине.

Миланка Љубичић, мајка нестале Београђанке истакла је за “Курир” да јој је веома чудно уколико су тачне тврдње да њен зет није дозволио да се узме ДНК њихових синова.

-Претешко ми је све ово. Невероватно је да, ако Брајан жели да се моја кћерка нађе, да одбија да да ДНК дечице. Тако би скинуо сваку сумњу са себе, не знам сумњиво ми је све то. Али, ја и даље верујем да мој зет нема никакве везе са нестанком. То је човек који ми је спасио живот и просто ми је невероватно да је могао да јој науди - каже Миланка, која у Београду чека вијести о кћерки.

Она каже и да се није чула са Брајаном од када је њена ћерка нестала.

Подсјетимо, полиција је у истрази открила да је Брајан 12 година провео на психијатрији, као и да га је отац избацио из тестамента јер га је овај покрао, али и да су нестанак његове супруге 4. јануара пријавиле њене колеге из Вашингтона, а не он.

Важан свједок у истрази могла би да буде и жена која је повремено долазила у кућу Волшових да чува дјецу и помаже у одржавању дома, јер је Ана већи дио седмице проводила у Вашингтону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана