Манекенка открила језиве детаље из харема саудијског трговца оружјем

GS
Foto: Printscreen

Бивша манекенка Џил Дот живела је у харему саудијског трговца оружјем као једна од његових 11 "жена за уживање". У емисији "60 минутес" водитеља спрских коријена Питера Стефановића открила је језиве детаље - порука на руци исписана крвљу је само дио тога.

Џил Дот која је позната као манекенка са страница "Вога", борила се са поремећајем у исхрани када је 1980. у Монаку срела Аднана Кашогија, пише news.com.аu.

“Схватила сам да никада нисам упознала тако интелигентног, речитог, забавног човека, као што је Аднан. Да, био је веома богат, али је на неки начин његова снага имала и своју мирољубиву страну. Полако сам падала на његове чари", испричала је Џил Дот и изнела следеће детаље:

"Повукао ме је за рукав и написао: "Волим те". Помислила сам: "О мој боже, па то је крв. Била сам помало шокирана. Али мислила сам да је то јако смешно и слатко у исто време".

Гостујући у емисији Channel Nine рекла је да је убрзо постала једна од његових 11 жена у харему, што је дозвољено законом у Саудијској Арабији, као и да себе никада није посматрала као проституку.

Она је у својим мемоарима ""The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within"  открила: "У том тренутку постајем чланица Аднанова харема, мењајући се са другим женама у сексу са мушкарцем ког волим. Рекао ми је: "Желим да бринем о теби. Желим да склопимо петогодишњи уговор". Додала је да је он био "велики љубавник".

"Плаћао модним агенцијама да би спавао са моделима"

"Имао је комлекс са неколико апартмана... неколико различитих кућица. Имао сам своју кућу, а Аднанова викендица или Аднанова кућа или део имања били су приватни. Виђала сам се са њим у његовој кући или у кући где сам ја боравила", наставила је.

Џил вjерује да је Кашоги плаћао огромне своте новца модним агенцијама како би спавао са моделима, прелепим младим женама које су долазиле на његове забаве и које су спавале или са њим или са његовим пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана