Македонац у Бечу држао дјевојку као сексуалну робињу

Агенције
Македонац у Бечу држао дјевојку као сексуалну робињу

БЕЧ - Припадници аустријске полиције ухапсили су држављанина Сјеверне Македоније (51) који је пријављен да је 29-годишњу дјевојку држао као сексуалну робињу пуне двије седмице.

Наиме, њега је пријавила управо жртва која је полицији рекла да је 14 дана провела закључана у стану у бечком Меидлингу, гдје је вишеструко силована и физички злостављана. Она је прекјуче успјела да побјегне од Македонца и јавила се пријатељици која је позвала полицију.

Полиција је одмах реаговала и на пријављеној локацију у Меидлингу пронашли су младу жену која је сједила на степеништу зграде. Она је полицији признала да је насилника познавала јер је од њега раније набављала дрогу, преносе аустријски медији.

Полиција је током интервенције успјела да уђе у траг Македонцу и ухапси га. Он је тренутно под истрагом Државне канцеларије криминалистичке полиције.

Према свједочењу жртве, Македонац је у више наврата био изразито насилан, посебно када се радило о сексуалној присили. Каже да је искористила његову непажњу и побјегла, након чега се одмах јавила пријатељици.

Македонац се сумњичи за кривично дјело силовања, лишавање слободе те вишеструког насиља.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана