Мајка Ане Волш открила коме је суд додијелио старатељство над дјецом: “Најважније је да их нису одвајали”

ГС
Мајка Ане Волш открила коме је суд додијелио старатељство над дјецом: “Најважније је да их нису одвајали”

Ана Волш (36) нестала је у новогодишњој ноћи, а овај случај већ више од пет мјесеци подједнако узнемирава српску и америчку јавност. За убиство је оптужен њен супруг Брајан Волш (46), а мајка убијене Ане, Миланка Љубичић наводи да само жели да зна шта се догодило са њеном кћерком.

Миланка Љубичић каже да још нема нових информација о случају њене кћерке.

- Немам никакве нове информације везане за случај. Оно што сам прочитала у новинама, толико знам. Трудим се да будем добро, али није ми лако, ушла сам у шести месец незнања. Дете ми је нестало без трага. Константно сам на антидепресивима и то је једино што ме тренутно одржава стабилном. Надам се да ће се Брајан удостојити да каже шта се догодило са мојом Аном, желим да знам истину. Имам права на то - каже Миланка, преносе медији.

О дјеци

Након нестанка о Аниној дјеци прво је бринула Брајанова мајка, а онда су малишани предати њиховом Центру за социјални рад, а како Миланка прича, дјеца су од недавно предата на старање њеној старијој кћерки, Аниној сестри.

- Најважније је да су они заједно, да их нису одвајали. Иако је постојао проблем јер су се Брајан и његова мајка успротивили таквој одлуци, суд их је ипак доделио мојој старијој ћерки и њеном супругу. То је једино лепо, ако тако могу да кажем, што ми се од Нове године догодило - тужно каже она, преносе медији.

Подсјетимо, након што се Ана Волш почетком јануара није појавила на послу неколико дана, њена фирма је ступила у контакт са Брајаном и питала га гдЈе се она налази. Он је тада рекао да ни он не зна, јер је мислио да је на послу. Тада је позвана полиција, а и сам Волш је у почетку учествовао у потрази и сарађивао са полицијом. Убрзо је приведен због ометања истраге, односно јер је истражитеље лагао у свом кретању у данима нестанка супруге, а потом и оптужен за убиство.

Тијело несрећне жене није пронађено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана