Мафијашки обрачун на омиљеном српском љетовалишту

Блиц
Мафијашки обрачун на омиљеном српском љетовалишту

ХАЛКИДИКИ - Мирно и породично мјесто на Халкидикију синоћ је било поприште правог мафијашког обрачуна у којем су три мушкарца теже повријеђена.

Све се догодило у познатом бару који је у тренутку обрачуна био пун, као и шеталиште на којем се налазио велики број породица са дјецом.

Тројица држављана Бугарске задобила су повреде нанесене хладним и ватреним оружјем, а око поноћи је здравствено стање једног од њих било угрожено. Након вербалног, уследио је и физички обрачун у којем су коришћени ножеви и пиштољи.

Усљед пуцњаве завладала је паника, па су родитељи са малом дјецом бјежали по улицама једног од омиљених љетовалишта Срба на Халкидикију.

Како је дошло до обрачуна у Ханиотију?

Наводно, у све је умијешана бугарска мафија. Како преноси thestival.gr, један мушкарац је рањен у груди из ватреног оружја, други је рањен ножем, док је трећи задобио повреде од премлаћивања.

Повријеђени су колима Хитне помоћи одвезени из Ханиотија у Дом здравља Касандрија, а затим је процјењено да је неопходно превести их у болницу у Полигирос. Најтеже је повријеђен мушкарац који је упуцан у груди.

У вријеме туче у плажном бару, у току је била ноћ живе музике са умјетником Маносом Кајом. Догађај је изазвао панику међу гостима и особљем.

Двоје рањено ножем, један упуцан

- Било је јаука, цике и вике. Људи су почели да бјеже на све стране. Сви су изашли из бара... Само су извукли ножеве и након тога почели да пуцају. Мала дјеца су трчала са родитељима. Настала је паника, рекла је за медије једна од жена која је била на лицу мјеста у тренутку обрачуна.

Полиција прикупља изјаве очевидаца ради утврђивања околности под којима се инцидент догодио. Према писању локалних медија, сматра се могућим да су умијешани људи који припадају бугарској мафији.

О ужасу који је владао на улицама Ханиотија говорио је и један од медицинских радника који је први стигао на лице мјеста, преноси Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана