Луди провод замјенице британског премијера на Ибици изазвао талас критика (ВИДЕО)

Агенције
Луди провод замјенице британског премијера на Ибици изазвао талас критика (ВИДЕО)

ЛОНДОН – Angela Rajner, политичарка Лабуристичке странке и замјеница британског премијера Кира Стармера, одговорила је на критике јавности након што је прошлог мјесеца снимљена како се забавља на Ибици.

У августу је објављен снимак на коме Angela Rajner стоји за DJ пултом с аустралијским DJ-ем и продуцентом Фишером, плешући на ремикс пјесме "Somebody That I Used To Know" од Gotyea.

Док су је многи бранили, неки су изразили незадовољство, а посебно оштра била је бивша конзервативна заступница Надин Дорис.

Она је за Daily Mail коментарисала: Angela је ово јако лоше процјенила, то је крајње незрело – мислити да је прихватљиво забављати се као да је 1999. година док је она замјеница премијера.

У разговору за Sky News Angela Rajner објаснила је да је била на годишњем одмору.

- Свој посао схватам врло озбиљно. Стално сам у парламенту, радим оно што треба и наставићу то да радим. Сви треба да се одморимо и опустимо. Али свој посао схватам озбиљно и волим да говорим о томе шта радим како бих помогла другима.

- Критике на рачун мог плесања су субјективне. Долазим из радничке класе и волим да плешем. Волим плесну музику, додала је.

Такође је говорила о свом пријатељству с DJ Фишером, којег познаје неколико година, и описала га као "стварно сјајног типа", преноси Б92.

 

"Yes, I'm working class - I like a dance, I like dance music."@AngelaRayner and @KayBurley discuss the reaction to the video of the deputy prime minister dancing in Ibiza.https://t.co/xItZsH7tea

Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/qFFRgX3SBJ

— Sky News (@SkyNews) September 5, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана