Љекар осумњичен да је покушао силовати пацијентицу током прегледа

ГС
Љекар осумњичен да је покушао силовати пацијентицу током прегледа

Пацијенткиња (41) пријавила је полицији да ју је покушао силовати угледни загребачки љекар.

Како преноси Индекс над загребачким љекаром (63) полиција је ових дана провела криминалистичко истраживање и потом поднијела тзв. посебан извјештај надлежном државном тужилаштву због сумње у почињење кривичног дјела блудних радњи на штету пацијентице.

Према информацијама Јутарњег листа, 41-годишња пацијенткиња из околине Загреба обратила се полицији крајем прошле седмице пријавивши да ју је угледни и често јако хваљени љекар покушао силовати.

Навела је, како се неслужбено сазнаје, да је тог дана била на приватном третману прегледа вена који је одрађен у породичној кући и да је притом дошло с докторове стране до, најблаже речено, непримјерених потеза и додира, а који су кренули од ногу на којима је био иницијални фокус.

С обзиром на наведено, полиција ју је одмах упутила на љекарски преглед.

"Полицијски службеници Полицијске управе загребачке су довршили криминалистичко истраживање над 63-годишњаком због сумње у почињење казненог дјела блудних радњи на подручју Самобора те је против истог поднесено посебно извјешће надлежном државном одвјетништву редовним путем", саопштено је из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана