Лара Трамп: Американци би могли вечерас да виде другачију верзију Доналда Трампа

Танјуг
Foto: Танјуг

ЊУЈОРК - Копредсједавајућа Републиканског националног комитета Лара Трамп изјавила је данас да би Американци могли да виде “другачију верзију” бившег предсједника Доналда Трампа у његовом говору вечерас након атентата у суботу.

“Мислим да ћете можда вечерас видјети мало другачију верзију Доналда Трампа, можда мало мекшу верзију од оне коју су можда неки људи код куће видјели у прошлости”, рекла је она за ЦБС.

Према њеним ријечима, можда им то омогући да се отворе за оно што он говори.

Лара Трамп, која је удата за сина бившег предсједника Ерика, рекла је да је њен свекар преправио свој говор након атентата, као што је рекла да је то урадила и она на Републиканској националној конвенцији раније ове недеље.

“Мислим да не можете да прођете кроз оно кроз шта је он прошао у суботу, кроз искуство близу смрти, а да не изађете под утицајем”, рекла је она.

Она је истакла да сматра да је он заиста под утицајем и да ће се то чути у његовом говору вечерас.

Лара Трамп је казала да ће Доналд Трамп носити завој на уху током вечерашњег говора и да очекује да ће га носити све док му ухо потпуно не зацијели.

Бивши предсједник требало би да заврши четвородневни скуп својим говором вечерас, гдје ће званично прихватити републиканску предсједничку номинацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана