Кенеди поново цитирао Вучића

Танјуг
Кенеди поново цитирао Вучића

ВАШИНГТОН - Независни кандидат за предсједника САД Роберт Ф. Кенеди Млађи поново је данас у својим објавама на друштвеним мрежама цитирао предсједника Србије Александра Вучића.

Он је, говорећи о сукобу у Украјини цитирао изјаву Вучића да је “воз напустио станицу и да нико не може да га заустави”.

-Воз је напустио станицу и нико не може да га заустави - Српски предсједник Александар Вучић о неминовности рата Европе са Русијом. Изаберите мене за предсједника и ја ћу то зауставити - написао је Кенеди на друштвеној мрежи Икс.

Кенеди Млађи је недавно на истој друштвеној мрежи објавио Вучићев интервју за швајцарски “Велтвохе”, у којем је предсједник Србије говорио о ризику од рата Украјине и Русије.

-Предсједник Србије страхује од рата са Русијом због Украјине. Плаши се губитка милиона живота и жели да зна: гдје су одрасли у соби? И ја такође желим то да знам - навео је недавно Кенеди на Иксу, уз снимак Вучићевог разговора за швајцарски лист “Велтвохе”.

Кенеди је у наставку данашње објаве на мрежи Икс осудио јучерашњи напад украјинске војске на Севастопољ означивши овај акт кијевског режима као нову ескалацију.

-Још једна безобзирна ескалација америчког проксија Украјине. Русија „сматра да је САД одговорна“ за напад касетном муницијом на цивиле на плажи - написао је он на друштвеној мрежи Икс и додао: “Зауставићу овај рат!”.

Осим Кенедија, Вучићев интервју за швајцарски лист је на друштвеним мрежама подијелио свјетски познати финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дот Ком, познат и као највећи свјетски хакер и звијезда друштвених мрежа са милионским аудиторијумом, уз оцјену да би требало да послушамо Вучића и његову оцену о стању у Украјини.

-Остало је три до четири мјесеца до великог праска. То је такође и моја процена. Послушајте предсједника Србије и његов искрен став о ситуацији у Украјини. Европљани морају да се ослободе лошег утицаја САД и њеног царства које је у паду, или ће, иначе, и они да плате крајњу цену - написао је Ким Дот Ком у објави коју је прегледало скоро три милиона пратилаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана