Кенеди Млађи: Мејнстрим медији ме нападају још више него Трампа

Танјуг
Кенеди Млађи: Мејнстрим медији ме нападају још више него Трампа

ЊУЈОРК - Роберт Кенеди Млађи, кандидат за предсједника САД, изјавио је данас да мејнстрим медији према њему имају још гори третман него према бившем предсједнику Доналду Трампу.

„Занимљиво ми је то што сам заиста био нападан на начин који је без преседана, још више него предсједник Трамп“, рекао је Кенеди, гостујући на Фокс њузу. 

Он је казао да је објављено ново истраживање у којем се, по његовим ријечима, тврди да је његова популарност већа од било којег другог кандидата за предсједника. 

„Американци некако чују оно што ја говорим“, рекао је Кенеди, који је члан Демократске странке, као и актуелни предсједник Џозеф Бајден. 

Кенеди млађи је навео да би његов рејтинг требало да буде много лошији, ако би бирачи вјеровали у оно што о њему пишу мејнстрим медији. 

„Ако бих вјеровао у ствари које су о мени писане у новинама и објављене на мејнстрим сајтовима, дефинитивно не бих гласао за себе. Мислио бих да сам одвратна особа“, рекао је Кенеди. 

Истраживања јавног мнијења показују да је Кенедијев рејтинг, упркос медијским нападима, остао стабилан откако је покренуо предсједничку кандидатуру, пише Фокс њуз. 

Најновија анкета ове конзервативне америчке телевизије показала је да би Кенеди има подршку 16 посто гласача Демократске странке. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана