Камиони одвозе рушевине дворане

Танјуг
Камиони одвозе рушевине дворане

МОСКВА - Тешка механизација почела је да одвози отпад настао послије урушавања и пожара у Крокус сити холу код Москве, гдје је у петак вече дошло до терористичког напада у којем је погинуло 133 људи.

Камиони одвозе дијелове рушевина из Крокус сити хола, јавља дописник РИА Новости.

Претходно је руско Министарство за ванредне ситуације саопштило да је тешка механизација стигла у Крокус сити хол.

Начелник Московске области Андреј Воробјов изјавио је синоћ да је операција спасавања у Крокус сити холу завршена, да потрага још траје, а да су из рушевина извучена 133 тијела. (Крај) цв/нв

Руска Компанија Крокус интернешенел која је власник комплекса Крокус у Москви у којем се у петак догодио терористички напад, изразила је дубоко жаљење због те трагедије и најавила реконструкцију концертне сале.

-Никада нећемо заборавити жртве терориста. Оно што је уништено њиховим прљавим рукама биће обновљено - саопштила је компанија на свом сајту, преноси ТАСС.

Из компаније су упутили изразе дубоког саучешћа породицама настрадалих у нападу у којем су погинуле 133 особе.

-Наша компанија послује више од 30 година, а у концертној дворани за 15 година одржано је хиљаде догађаја на највишем нивоу -наводи се из компаније. Додаје се да ће компанија настојати да учини све што може да помогне властима и специјалним службама у њиховом тешком послу и да заједно са целом земљом помогне повријеђенима и породицама жртава терористичког напада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана