Камала Харис изазвала Трампа на другу дебату у октобру

Танјуг
Камала Харис изазвала Трампа на другу дебату у октобру

ВАШИНГТОН - Предсједнички кандидат Демократске странке Камала Харис позвала је републиканца Доналда Трампа на другу предизборну дебату у октобру, мање од сат времена након завршетка прве дебате двоје кандидата на ТВ АБЦ њуз.

    
- Под јарким свјетлима, амерички народ је видео избор са којим ц́е се суочити ове јесени на гласању, између тога да напредује са Камалом Харис или назадује са Трампом. То је оно што су видели вечерас и што би требало да виде на другој дебати у октобру', наводи се у саопштењу кампање Камале Харис.

Како се додаје, она је спремна на другу дебату, преноси АБЦ њуз.
    
Трамп је поручио да демократе желе још једну дебату зато што су ''изгубиле'', додавши да ће размислити о изазову.
    
Телевизија Фокс њуз је саопштила да је предложила одржавање друге председничке дебате у октобру, додајуц́и да су послали писма кампањама кандидата пре дебате у уторак по локалном времену, пише Ројтерс.
    
Наредна председничка дебата није договорена, док ће се дебата између потпредседничких кандидата Џеј Ди Венса и Тима Волца одржати 1. октобра.
    

Камала Харис и Доналд Трамп одржали су прву дебату, на којој су главне теме била економија и имиграција, као и ратови у Појасу Газе и Украјини.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана