Kако је „Милтон“ у потпуности разорио стадион (ФОТО, ВИДЕО)

ГС
Kако је „Милтон“ у потпуности разорио стадион (ФОТО, ВИДЕО)

ТАМПА БЕЈ - На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се види како ураган „Милтон“ уништава стадион на Флориди у Сједињеним Америчким Државама.

Ради се о стадиону Тропикана Филд, који се користи за најразличитије спортске манифестације и играју се бројни спортови, али је примарно намијењен бејзбол екипи Тампа Беј Рејса.

Тропикана Филд је релативно млад и модеран стадион, изграђен 1990. године, али и реновиран 2014. године. Међутим, ново реновирање биће му и више него неопходно након што је у потпуности уништен током урагана „Милтон“ који је потресао ову југоисточну савезну америчку државу, преноси Кликс.

Ураган је током најјачег налета потпуно уништио кров стадиона и однио га, а језиви снимци објављени су на друштвеним мрежама. Оно што је занимљиво, јесте да је стадион предвиђен да издржи налете вјетра до 300 километара на час али је уништен током налета од 195 км/х.

У међувремену, отказана је и утакмица НБА предсезоне између Орландо Меџика и Њу Орлеанс Пеликанса због урагана „Милто“н. Тренер Орландо Меџика рекао је како "увијек постоје веће ствари од кошарке и да је најважније сачувати своје и животе најближих".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана