Каји Трамп открива друго лице свог дједа Доналда Трампа

Агенције
Каји Трамп открива друго лице свог дједа Доналда Трампа

ВАШИНГТОН - Каји Трамп, 17-годишња унука Доналда Трампа, говорећи на Републиканској националној конвенцији у сриједу, рекла је да медији њеног дједу перципирају као другачију особу, али да ће он поново учинити Америку великом.

Каји Трамп, најстарија кћерка Доналда Трампа Млађег, обратила се делегатима и националној ТВ публици, непосредно прије свог оца, пише АБЦ њуз.

- Причам данас да подијелим ону страну мог дједе коју људи не виђају често. За мене, он је само обичан дједа. Дaje нам бомбоне и сокове кад родитељи не гледају. Увијек жели да зна како нам иде у школи. Када сам се нашла на листи најбољих ученика, поносно је показивао моје резултате својим пријатељима, рекла је, наводи овај медиј.

- Зове ме током школске паузе да пита како иде моја голф игра и прича ми све о својој. Али онда морам да га подсјетим да сам у школи и да ћу морати да га позовем касније, рекла је.

- Многи људи су мог дједу ставили кроз пакао и он још увијек стоји чврсто. Дједа, ти си заиста инспирација и волим те. Медији приказују мог дједу као другачију особу, али ја га познајем онаквог какав заиста јесте. Он је веома брижaн и пун љубави. Заиста жели најбоље за ову земљу и бориће се сваки дан да учини Америку поново великом, рекла је.

Ко је Каји Трамп

Каји Трамп је 17-годишња кћерка Доналда Трампа Млађег и његове бивше супруге Ванесе Трамп. Такође је најстарија од десеторо унучади Доналда Трампа.

Као једна од унучади бившег предсједника, није страна пажњи медија. Током Трампове администрације, присуствовала је догађајима као што су инаугурација и „Ускршњи котлић“ у Бијелој кући.

Ова 17-годишњакиња је страствена голфисткиња и има налоге на друштвеним мрежама, укључујући Јутјуб канал, посвећене својој страсти према овом спорту.

Раније ове године, наводи се, објавила је на друштвеним мрежама да је освојила титулу шампионке женског клуба на Трамповом голф терену у Палм Бичу на Флориди.

- Веома сам поносна на своју игру и на то куда иде, али увијек има простора за побољшање, написала је у објави, наводи овај медиј.

Током викенда, Каји Трамп је објавила фотографију бившег предсједника који подиже песницу након што је погођен током његовог кампањског скупа у Пенсилванији, уз натпис: „Волимо те, Дједице. Никада немој престати да се бориш!“


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана