Језиво: Запалио тетку јер није хтјела да му препише стан

ГС
Језиво: Запалио тетку јер није хтјела да му препише стан

Ужасан злочин шокирао је Букурешт, гдје је адвокатицу (54) живу спалио нећак (33) љут што жртва није жељела да му препише стан, преносе румунски медији.

У свађу су се умијешале комшије, покушавајући да помогну несрећној жени, али безуспјешно. Након злочина, он је побјегао, али је убрзо ухваћен.

Лилијану Попа (54) напао је рођак на степеништу стамбеног блока у Сектору 6 у Букурешту. Полиција каже да је мушкарац дошао спреман да изврши злочин.

Надзорне камере постављене прије неколико дана у блоку забиљежиле су тренутак када се жртва сусрела са агресором. Свађали су се неколико минута, а онда је почео да је удара и шутира. Скандал је изненада ескалирао, а жена је запаљена.

Истражитељи су покренули кривични поступак за тешко убиство. Застрашујући тренуци које су забиљежиле надзорне камере су најважнији доказ у истрази.

Тридесеттрогодишњака је ухватила полиција четири сата након што је извршио дјело у близини своје куће, у истом округу. Био је узнемирен јер његова тетка, није хтјела да му препише стан. Ако буде осуђен, суочава се са казном до 25 година затвора, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана