Језив снимак: Огромна стијена у секунди смрскала аутомобиле, има мртвих!

GS
Foto: NDTV

У језивој несрећи у индијском Нагаланду су две особе страдале, а три су повријеђене пошто је огромна стијена пала на два аутомобила и смрскала их!

У стравичној несрећи у Индији настрадале су две особе, а три су повређене након пада велике стене на два аутомобила, преноси "Јутарњи лист". Несрећа се догодила у уторак око 17 часова по локалном времену.

На снимку који се врти по друштвеним мрежама, види се колона аутомобила на путу док пљушти киша. Од‌једном се појављује велика стијена која се котрља и која прелази преко два аутомобила.

Аутомобили су остали смрскани на лицу мјеста. Једна особа је на лицу мјеста преминула, а друга је подлегла повредама у болници.

"Место где се догодила несрећа зове се пакала пахар и познато је по одронима камења и земље“, рекао је министар Нејфиу Рио, изражавајући саучешће породицама настрадалих, преноси Мондо.

Рио је додао да његова влада предузима све неопходне кораке да повређенима пружи неопходну медицинску помоћ. Најавио је и новчану помоћ за породице жртава.

 

 

Tragedy struck in the treacherous terrain of Pakala Pahar, Nagaland, as the unforgiving hands of fate claimed two lives in a devastating rockfall. In the blink of an eye,the fragility of life reminds us that death can visit us at any moment. Hearts go out to the victim’s families pic.twitter.com/sVp5OmtpOA

— Oxomiya Jiyori (Modi’s Family) (@SouleFacts) July 4, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана