Испао из кавеза на бину: Милионер погинуо током прославе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

ГС
Испао из кавеза на бину: Милионер погинуо током прославе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Директор индијске мултинационалне компаније погинуо је након што је пао са висине од пет метара на корпорацијској прослави.

Камера је забиљежила језиви тренутак кад су Санџај Шах и Вишванатан Раџу Датла, извршни директор и предсједник технолошке компаније Вистек, испали из кавеза којим су се спуштали на бину.

На снимку се види да се кавез изненада затресео у тренутку кад је упаљена пиротехника на бини и само секунд након што је водитељка програма замолила присутне да аплаузом поздраве челне људе компаније, преноси Мондо.

Шах и Датла су према наводима локалних медија пали са висине од четири и по метра, што је отприлике пад са првог спрата.

Један од милионера се током пада потпуно преврнуо и пао главом на земљу. Шах је погинуо у несрећи док се Датла налази у критичном стању. Индијски медији наводе да се вјерује да се трагедија догодила кад је пукла једна од жица која је држала кавез.

Шах и Датла су били у Индији како би прославили сребрни јубилеј компаније Вистек Асија који је према плану требало да се два дана обиљежава у чувеном Рамоџи Филм Ситију у Абдулапуру.

“Спуштање на подијум из кавеза био је планирани догађај за почетак прославе”, рекао је званичник компаније.

Вистек, коју је Шах основао 1999. године, позната је компанија за савjетодавне услуге са више од 20 глобалних канцеларија и позамашном листом клијената која укључује ГМ, Јамаху, Кока-Колу…

Родом је из Мумбаја, али је емигрирао у Америку прије више деценија. Шах је био велики филантроп. Отворио је 2020. године болницу Вистек у индијском граду Бихару која је постала призната као национални модел установе за лијечење ковида.

Руски милионер Андреј Годунов (48), подсјетимо, погинуо је недавно у лавини у Хибинију у Мурманској области. Годунов је кренуо у вожњу моторним санкама са познатим бизнисменом из Санкт Петербурга Игором Слонским (54).

Лавина је, према наводима медија, захватила двоје моторних санки.

Видео можете погледати ОВДЈЕ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана