Меланија Трамп не жели улогу прве даме

Танјуг
Меланија Трамп не жели улогу прве даме

ВАШИНГТОН - Мало је вјероватно да ће супруга бившег америчког предсједника Меланија Трамп поново преузети улогу прве даме уколико Доналд Трамп поново буде изабран за предсједника, пренио је Индепендент.

Како је рекао извор, словеначка бивша манекенка склопила је договор са Трампом да, уколико се он врати у Бијелу кућу у новембру, она "неће морати да буде на дужности прве даме 24 сата седам дана у недјељи".

Она вјерује да може бити "истовремено може да буде и мајка и прва дама".

Умјесто сталних обавеза као супруга предсједника, Меланија Трамп планира да своје вријеме распореди између Вашингтона и Њујорка, гдје њихов син Барон Трамп почиње своје студије на Универзитету у Њујорку.

Бивша прва дама ријетко је виђана у јавности откако је напустила Бијелу кућу у јануару 2021. и, како истичу медији, одлучила је да не учествује у скуповима и кампањама са својим супругом.

На питање о одсуству своје супруге у фебруару, Трамп је водитељки Фокс њуза Лори Ингрем рекао да је његова супруга фокусирана на своју породицу.

-Знате, многе прве даме би жељеле да буду свуда. Оне се љуте на свог мужа јер их не представља јавности. Да нисам представио Меланију, била би веома срећна због тога. Она је једноставно другачија врста особе - казао је Трамп.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана