Инцидент пред меч Звезде и Бодеа: Навијач из Србије ухапшен

Телеграф
Инцидент пред меч Звезде и Бодеа: Навијач из Србије ухапшен

Пред вечерашњи меч између норвешког Бодеа и Црвене звезде виђене су и мање немиле сцене на улицама овог градића. Епилог свега је да је један навијач из Србије приведен након напада и покушаја бјекства.

Како преноси норвешки Дагбладет, све се одиграло негдје око три часа поподне, када је према извјештајима норвешке полиције један навијач из Србије ударио возача аутомобила.

- Возач из аутомобила је вјероватно гледао ка навијачу, што се овоме није допало, али није било никакве провокације са његове стране - рекао је оперативни менаџер Јохансен.

Ријеч је о особи у двадесетим годинама, која је отворила врата аутомобила и песницом ударила особу која је била унутра. Потом се вратила у фаст-фуд ресторан, а затим ударила још једног запосленог, прије него што је одатле истјерана.

- Покушао је да побјегне током хапшења и да удари полицијског службеника - надовезао се Јохансен.

Полиција га је привела и задржала.

- Он неће моћи да гледа меч вечерас. Потом ће бити донијета одлука да ли ће бити задржан или враћен назад са навијачима вечерас за Србију чартером.

Лет навијача Звезде натраг за Србију је вечерас у 00.45 часова са аеродрома "Бодо".

- На авиопревознику је да ли ће да пријаве све инциденте који су се десили током самог лета на путу за Норвешку - закључио је оперативни менаџер полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана