Ибица: Полиција ухапсила Србина код кога је пронашла 15 килограма кокаина

Танјуг
Ибица: Полиција ухапсила Србина код кога је пронашла 15 килограма кокаина

ИБИЦА- Шпанска полиција ухапсила је на Ибици Србина осумњиченог за трговину дрогом, код кога је пронашла већу количину пет различитих наркотика.

Код ухапшеног Србина, који је сада у притвору, пронађено је 15 килограма кокаина, 2,5 килограма кетамина, два метамфетамина и 3.000 таблета екстазија, објавио је “Периодико де Ибиза”. Полицијски извори су саопштили у петак да су хапшење у понедјељак извршили агенти националне полиције за борбу против дроге и организованог криминала Удико из полицијске станице на Ибици.

Како се наводи, операција је изненадила осумњиченог када се спремао да уђе у кућу носећи кофер и тада су агенти заплијенили 10 килограма кокаина.

Након тога су агенти затражили судски налог и наставили да прегледају кућу. Полицијски извори наводе да је Удико приликом прегледа куће пронашао 34.000 евра, као и још пет килограма кокаина, 2,5 килограма кетамина, два килограма метамфетамина, 3.000 таблета екстазија и 100 грама марихуане.

Поред тога, приликом претреса куће откривени су алати и прибор који несумњиво указују да су употребљавани за директну продају тих супстанци на илегалном тржишту, на шта већ указује велика количина и разноврсност запијлењене дроге, као и присуство доза спремних за директну продају крајњим потрошачима, “Периодико де Ибиза”.

Агенти су пронашли, између осталог, машину за вакуум паковање, књиговодствене књиге, неколико телефонских картица и вагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана