Хорор у Америци: Убијени родитељи, двоје дјеце и три пса

GS
Foto: Printscreen

Америчка полиција је у кући на подручју Чикага пронашла двоје родитеља и двоје дјеце који су смртно страдали.

У недјељу, 17. септембра навече, члан породице алармирао је полицију и затражио да провјере ситуацију с породицом јер се једна од жртава тог дана није појавила на послу, рекао је Крис Бурн, замјеник начелника полицијске управе Ромеовил.

"Не вјерујемо да је починилац тренутно међу жртвама. Не ради се о убиству и самоубиству. У кући смо пронашли три пса, такође су упуцана и убијена", казао је јуче, 18. септембра, Бурне током конференције за новинаре, преноси НБЦ Њуз.

"Родитељи су идентифицирани као Алберто Ролон и Зоралда Бартоломеи. Засад није познато јесу ли били вјенчани, али ради се о родитељима двоје упуцане дјеце. Познат је и идентитет малољетника, али због осјетљиве природе истраге не можемо објавити њихову доб и спол", додао је Бурне.

"Једна од жртава у недјељу у шест ујутро није се појавила на послу и није одговарала на телефонске позиве током дана, због чега су се забринули чланови породице", рекла је полиција.

Тијела су откривена у недјељу навече. Детективи сматрају да је до пуцњаве дошло између 21 сат у суботу и пет ујутро у недјељу.

Засад није познат мотив.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана