Хирург ботоксом плаћао сексуалне услуге

ГС
Хирург ботоксом плаћао сексуалне услуге

ЛОНДОН - Познати британски естетски хирург Тиџион Ешо оптужен је да је давао третмане ботокса пацијенткињи у замјену за сексуалне услуге.

Ешо, познат по својој ТВ емисији, рекао је пред Трибуналом практичара медицинских услуга (МПТС) да је имао неприличне емотивне односе са женом, названом "Пацијент А", али не и сексуалне односе, преноси "ББЦ".

МПТС је ипак закључио да Ешо јесте 2021. године у својој ординацији у Њукаслу пружао услугу ботокса у замјену за сексуалне услуге, као и да пацијенткиња није била рањива због њене професије, односно качења експлицитних снимака на платформи за одрасле "Онлy Фанс".

Крајем априла ће МПТС засједати да би одлучио о томе да ли ће Ешо моћи даље да се бави својом професијом.

Ешо је гостовао у јутарњем програму "ИТВ-а" како би дао своје медицинско мишљење и коментарисао дискусије о естетској хирургији.

Такође је био редовно консултован за серијал "Бодy Фиxерс" на "Цханнел 4", који се емитовао двије сезоне 2016. и 2017. и појављивао се у сегментима ББЦ-јевог "Морнинг Ливе" до љета 2022. године.

Др Ешо је оснивач клинике Ешо, која има ординације у Лондону, Ливерпулу и Дубаију, и има велики број клијената, међу којима су и познате личности, преноси "б92".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана