Хари и Меган споразумно окончали вишемилионски уговор са Спотифајем

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ВАШИНГТОН - Вишемилионски уговор, који је медијска група коју воде британски принц Хари и његова супруга Меган, војвоткиња од Сасекса, склопила са компанијом за стриминг Спотифај, окончан је споразумно, саопштиле су двије стране.

Хари и Меган су продуцирали само једну серију подкаста од потписивања уговора са Спотифајем 2020. године, вриједног 20 милиона америчких долара. 

Та емисија, војвоткињини "Архетипови", заузела је прво мјесто на подкаст листама на бројним тржиштима.

 "Спотифај и Арчевел Аудио међусобно су се договорили да се разиђу и поносни су на серију коју су заједно направили", наводи се у саопштењу, пренио је Гардијан.

"Верајети" је навео неименовани извор да је Спотифај очекивао више садржаја од Арчевел Аудија, док је други неименовани извор рекао да Хари и Меган желе да се удаље од ексклузивне дистрибуције Спотифаја да би пронашли ново мјесто за своје аудио пројекте. 

Откако су се повукли из живота краљевске породице, Хари и Меган су се фокусирали на зарађивање новца кроз медијске подухвате, укључујући подкаст, аутобиографију принца "Spare" и споразум са Нетфликсом о производњи стриминг садржаја, укључујући документарни филм о њиховим односима са британском краљевском породицом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана