Глумци Холивуда o изборима у САД: Све је на коцки!

Танјуг
Глумци Холивуда o изборима у САД: Све је на коцки!

ФИЛАДЕЛФИЈА - Глумци Роберт де Ниро и Леонардо Дикаприо били су међу звијездама Холивуда који су на скупу подршке у Филаделфији подржали кандидаткињу демократа на предсједничким изборима Камалу Харис.

Обраћајући се присутнима, Роберт Де Ниро је истакао важност сваког гласа и позвао бираче да се не држе по страни, пренио је CBS News.

Де Ниро је отворено изразио своје незадовољство кандидатом републиканаца на предсједничким изборима Доналдом Трампом, користећи оштре изразе.

Он је позвао бираче да активно воде кампању и мотивишу своје суграђане у Филаделфији да заузму одговоран приступ према изборима.

„Све, све је на коцки и све ће бити одлучено овдје у Филаделфији и у овој великој држави“, рекао је Де Ниро.

Леонардо Дикаприо је оцијенио став Камале Харис о климатским промјенама, наглашавајући важност администрације која прихвата науку.

„Хоћемо ли имати администрацију која не пориче научне чињенице и која вјерује у став 99 одсто научне заједнице о климатској кризи изазваној људским факторима? Избор не може бити очигледнији, а тај избор је потпредсједник Камала Харис“, рекао је Дикаприо.

Градоначелник Филаделфије Шерел Паркер, који је заједно са локалним лидерима организовао догађај, рекао је да „пут до Бијеле куће иде кроз Филаделфију“, наглашавајући кључну улогу Пенсилваније на изборима 2024. године.

Предсједнички избори у САД заказани су за 5. новембар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана