Глумац насмрт претучен у Истанбулу

Г.С.
Глумац насмрт претучен у Истанбулу

Звијезда филма “Збогом Њемачко”, Сандра Зепин, изгубила је вјереника Емреа Ајтекина, који је, према писању портала “Билд”, претрпио батине у Истанбулу и подлегао повредама.

Како се наводи, Сандра је ризиковала сопствени живот како би спасила вјереника, али помоћи није било.

Емре Ајтекин се бавио музиком и глумом, а живот је прерано изгубио у 32. години.

Како јавља Билд, Емре је претучен у ресторану брзе хране, пошто су Сандру малтретирала двојица мушкараца. Емре је желио да смири ситуацију, а онда га је пар напао.

- Тугујемо због губитка Емреа, који је трагично преминуо раније овог мјесеца. Емисија “Збогом Њемачко” је пратила њега и његову вјереницу Сандру Зепин, њихов пут из Њемачке у Турску и живот у Истанбулу. Наше мисли су са Сандрином и Емреовом породицом и желимо да изразимо наше искрено саучешће - написала је ТВ кућа, преноси Слободна Далмација.

- Покушала сам да одвучем нападаче од Емреа, али су они ударили и мене. Емреове очи су биле отворене и било је пуно крви. Погледао ме је, рекла сам му да га волим, да ме не оставља саму - испричала је Сандра о мучном трагичном догађају.

Емре је, нажалост, преминуо од последица повреда.

“Вокс” је приказао њихову љубавну причу. Сандра је упознала Емреа током одмора и одмах се заљубила у њега. Одлука је брзо пала: уз пратњу камера напустила је Хамбург и након пет мјесеци везе на даљину са Емреом се преселила у Турску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана