Где је и шта ради Меланија Трамп?

Танјуг
Foto: Илустрација

ЊУЈОРК - Меланија Трамп није пратила супруга, бившег америчког предсједника на појављивањима у суду због три кривична поступка која су покренута против њега, нити му се придружила у преизборној кампањи, а умјесто тога, повукла се у уски круг пријатеља, пише "Тајмс".

Њен познаник, њујоршки публициста Р Кури Хеј каже да Меланија много времена проводи са својим родитељима и гледајући факултете за 17-годишњег сина Барона.

"Она је веома важна за породицу Трамп", наводи Хеј и додаје да се Доналд Трамп ослања на њене савјете и подршку, али истиче да Меланија све то ради иза затворених врата.

Он описује Меланију као "веома приватну особу" и указује да су је раније повриједили запослени и "пријатељи" који су писали књиге о њој и изневјерили њено повјерење.

Стефани Винстон Волкоф, бивша помоћница Меланије Трамп, тврди да је супруга бившег предсједника умјешана у Трампове напоре да поништи резултате избора 2020. године и да их је подржавала.

"Мислим да је Меланија Трамп неколико пута добила судски позив у оквиру различитих истрага. Вјерујем да постоје докази који ће показати да је разумјела шта се дешава", рекла је Волкоф у подкасту "Лајтс Он".

Са друге стране, публициста Мајк Волф објавио је у својој књизи "Ватра и бијес" да је Меланија плакала у ноћи када је њен супруг изабран за предсједника САД 2016. године због утицаја који ће то имати на њен приватни живот у Њујорку.

Међутим, Меланија је одбацила те наводе.

Блиски сарадници наводе да је, иако се чинило да доста времена проводе одвојено, Доналд Трамп био много смиренији када му је супруга била у близини.

У недавном интервјуу за Фокс њуз, Меланија је поручила да Доналд има њену подршку у кампањи за реизбор.

Истраживања јавног мњења показују да ће Трамп највјероватније бити кандидат Републиканске странке за предсједника 2024. године, као и да је тренутно изједначен са актуелним шефом Бијеле куће Џозефом Бајденом у подршци бирача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана