Ево како се Макрон припрема за "суочавање са Путином"

ГС
Ево како се Макрон припрема за "суочавање са Путином"

У сусрет лијепим данима Емануел Макрон, француски предсједник, ријешио да се раскомоти пред камерама.

Француски предсједник је изазвао праву буру на друштвеним мрежама, након што је објавио фотографију, на којој је знојав, бесан и у боксерском заносу. Наиме фотографије су настале, након што је Емануела Макрона, публика питала како се спрема за суочавање са Путином.

Објављивање званичних фотографија на којима се види како Емануел Макрон удара у врећу за ударање наишло је на мјешавину похвала и запрепашћења у Француској.

Те фотографије је у уторак објавио на Инстаграму његов званични фотограф Соазиг де ла Моасонијер. Фотографије су црно-бијеле и приказују предсједника стиснутих зуба и испупчених бицепса док вјежба.

Корисници друштвених мрежа убрзо су почели да га упоређују са Рокијем Балбоом и побјешнелим Максом, док су други доводили у питање тајминг слика, јер је Макрон позвао Европу да појача свој одговор на руски рат против Украјине.

Неки су рекли да се на фотографијама види како се спрема да се суочи са предсједником Владимиром Путином, коме нису непознате фотографије које су осмишљене да покажу своје спортско умијеће, будући да смо имали прилике да видимо Путина голог до појаса како јаше.

Женски магазин „Фем Актуел“ посебно је анализирао поменуте фотографије, написавши да су на њима „муж Брижит Макрон“ са „одлучним погледом, као да жели да се бори са противницом… Чини се да удара толико јако да му бицепси искачу испод црне мајице.”

Други коментатори су изразили ужаснутост сликама. Посланица француских Зелених Сандрин Русо поново је објавила једну од фотографија уз коментар: „Какав пораз за прогресивизам. И какво сиромаштво политичке комуникације.”, преноси Мондо.


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана